AL ' JANNAH HERBS INDUSTRIES

( MA 0154097-X )

AL'JANNAH HERBS INDUSTRIES DITUBUHKAN PADA DICEMBER 2010,  BERIBUPEJABAT DI MELAKA BANDAR BERSEJARAH, 

AL'JANNAH HERBS INDUSTRIES INI DIASASKAN OLEH DR MOHD AZMI BIN MAT SHAH ( DR AZMI) DAN EN ZULKIFLI BIN YUSOF ( MR ZECK ).

DR AZMI ADALAH SEORANG DOKTOR FALSAFAH BAGI ILMU USULLUDDIN, FEKAH, FARDU AIN DAN TAUHID, DR AZMI JUGA ADA MENJALANKAN KELAS MOTIVASI, KELAS FARDU AIN, KELAS TAHFIZ, KELAS JATIDIRI DAN KELAS TAUHID.

MR ZECK ADALAH SEORANG PROFESIONAL FORMULATOR YANG BERTANGUNGJAWAB MENGHASILKAN FORMULA SESUATU PRODUK YANG BERADA DI PASARAN SEKARANG INI, HAMPIR 350 FORMULA PRODUK TELAH DIHASILKAN OLEH MR ZECK UNTUK PELANGAN DI DALAM DAN DILUAR NEGARA.

DENGAN KEPAKARAN DR AZMI DAN MR ZECK DI DALAM BIDANG YANG KHUSUS MAKA TERHASILLAH AL'JANNAH HERBS INDUSTRIES YANG MENGELUARKAN PRODUK-

*AL'JANNAH HAIR SERUM, 

*AL'JANNAH OZON TEREATMENT WATER,

*LOSYEN AL'JANNAH,

*WANGIAN AL'JANNAH,

*AL'JANNAH BIO BOTO MASK,

SEMUA PRODUK AL'JANNAH ADALAH HALAL LAGI SUCI SESUAI DENGAN NAMA AL'JANNAH ITU SENDIRI SERTA SEMUA PRODUK AL'JANNAH MENDAPAT KELULUSAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (GMP) SERTA DI SOKONG OLEH PERSATUAN PENGUNA ISLAM MALAYSIA. 

PRODUK AL'JANNAH AKAN MULA DIPASARAN PADA 15- JANUARY 2011 INI DI SELURUH MALAYSIA DAN AKAN MULA DIPASARKAN DI SELURUH ASIA PADA 25-06-2011 INI NANTI.

"KESEMPURNAAN KESUCIAN ANDA, MATLAMAT KAMI"

 


 

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola